1

Mot Tanzania!!

Dagen är kommen och vi är på väg mot Arlanda! Imorgon vid 14-tiden ska vi landa i Dar Es Salaam i Tanzania om allt går som planerat. På påskdagen väntar sedan en 15 timmar lång bussresa inom landet, innan vi är framme vid Nkinga-sjukhuset. Be gärna för resan!
 
Det är ju också långfredagen idag, dagen vi minns särskilt Jesus död på korset. Guds otroliga kärlekshandling som är anledningen till att vi kan leva nära Honom. Här skrev jag lite om påsken förra året. Läs också Hej Sonjas inlägg om långfredagen! Det är svårt att förstå innebörden av det som hände när Jesus dog, men det finns en sådan enorm kraft i det för var och en som vill ta emot det. Jesus tog straffet vi förtjänar, och genom korset får vi förlåtelse och ett nytt liv. Tack vare korset kan vi också släppa våra egna krampaktiga försök att vara goda och vila i det Jesus redan har gjort. När vi gör det förändras vi, och blir bättre människor utan att kämpa för det. Det är fantastiskt!
 
 

Kommentarer:

1 Sonja:

skriven

Amen! Och tack för länkning! Och ha en välsignad resa! Ska bli så spännande att läsa, när du nu väljer att dela nåt om det!

Svar: Tack så mycket!! Har redan uppdaterat lite faktiskt :)
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Kommentera här: