1

Höjdpunkter från Torp

Jag har fått en önskan om att skriva upp fem höjdpunkter från årets Torpkonferensen, så här kommer de, utan inbördes ordning.
 
1. Gemenskapen med Moa, Filippa & Filippa. Vi har känt varandra sedan vi föddes och ses inte så ofta allihop, så det var jätteroligt att tillbringa de här dagarna tillsammans och prata, spela spel och äta glass. 
 
2. Att få förbön. Det innebär helt enkelt att någon ber för en. Jag fick det två gånger och det var riktigt härligt! Jag älskar förbön men nu var det länge sedan jag fick det.
 
3. Att sjunga lovsång. Det är speciellt mäktigt när man är så många samlade som tillber Gud tillsammans!
 
4. Predikan av Tomas Sjödin. Han pratade om att vi ska vara som parkeringsvakter som vinkar in alla som åker förbi till festen (Guds rike). Extra häftigt var att ladan var smockfull med människor, och den är riktigt stor!
 
5. Bara känslan av att vara på Torp. Jag har varit där de flesta år ända sedan jag var liten, så det är en speciell plats för mig som är kopplad till många fina minnen. Känslan av att gå genom det blöta gräset till dasslängan, att sitta på träbänkarna i tonåstältet och gäspa sig igenom ett bibelstudium, att titta på böcker och smycken i bokhandeln, att köpa godis i kiosken trots att alla andra i kön och de som säljer är flera år yngre än en själv... Det är väldigt speciellt.
 
Det var mina höjdpunkter från Torp 2018!
 
Suddig bild, men snart har jag en ny (begagnad) mobil och kan ta bättre bilder! 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Det vat jättekul att äntligen ses allihopa💛🌹

Svar: Jaa verkligen❣❣
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Kommentera här: