0

Fem barn, ett halvår och Pinchos

Tänkte berätta lite vad jag gjort den senaste tiden eftersom det var ett tag sen jag gjorde det!
 
I helgen var vi hos mormor i Nora och träffade våra fyra småkusiner (alla är mellan 1,5 och 6 år) och deras föräldrar. Första dagen var de borta på bröllop så jag, Moa, mamma, pappa och mormor passade alla barnen. Fem barn under 7 år och sedan en 10-åring, ni kan nog tänka er att det blev intensivt. Middagen alltså... Alla satt vid bordet tillsammans i kanske tre minuter, sen började ett barn gråta för att hon inte fick sitta bredvid den hon ville. Hon lutade sig mot mormor som redan hade en tvilling i famnen. Under resten av måltiden grät hon konstant, en tvilling grät, jag brände mig på en stekpanna, sedan råkade jag säga något okänsligt så att ytterligare ett barn började gråta och gick från bordet, då blev mamma arg på mig... Meeen vi hade väldigt mysigt också förstås. Vi träffar inte andra familjen Ardeby så ofta så det var jättekul att få tillbringa en helg med dem!!
 
I måndags firade jag & Johan ett halvår tillsammans och på tisdagen gick vi på dejt på Pinchos. Så mysigt och supergott verkligen!! 
 
Idag har jag bara varit i skolan en stund eftersom en anonym elev hotade att skjuta folk på skolan igår. Polisen var där idag och allt... Obehagligt men det var antagligen bara ett försök att skapa rädsla. Otroligt dumt.
 
Ja, det var typ den senaste veckan. Imorgon ska jag göra högskoleprovet hela dagen vilket känns lite segt. Direkt efter det är det barnpassning som gäller och på söndag är jag hjälpledare i söndagsskolan. Så jag njuter av helgen nu när det åtminstone är fredag- kollar på Unga Mammor för första gången på flera veckor och äter ostringar. 
 
Den här bilden ser stage:ad ut men den är faktiskt helt naturlig. Bebbarna (som snart är två år....) ville sitta och rita på bordet samtidigt och jag såg till att de inte ramlade ner...
 
Kvalitén förklaras av min uråldriga Samsungs snap-kamera...
 
Svamprisotto och chévreost med honung och rödbetor, såå gott!!

Kommentera här: