1

Äntligen kan jag andas ut

Det har varit så mycket den senaste tiden. Framför allt i skolan men också på fritiden- högskoleprovet, barnpassning, kyrkan... Men nu har jag gjort veckans prov och lämnat in en stor matteuppgift och om tre dagar är det HÖSTLOV! Det ska bli så otroligt skönt. Då ska jag slappna av i några dagar och sedan ska jag på läger på Sandviken. Jag ska också jobba eftersom då sparar jag 700 kr vilket känns värt, det är bara några timmar per dag. Fy vad skönt det blir att släppa allt skolarbete ett tag!
 
Högskoleprovet var en ganska kul upplevelse. Jag gillar den typen av uppgifter, har faktiskt saknat nationella prov lite nu på IB... Frågorna om svenska ords betydelser tyckte jag faktiskt var roligt. Språknörd som jag är ;) Det ska bli spännande att få resultaten så småningom. 
 
Det har ju inte blivit så mycket inlägg här på senaste och jag känner mig faktiskt inte så inspirerad att skriva. Om ni har frågor eller förslag på vad jag kan skriva om blir jag jätteglad <3
 
Förra helgen gjorde Moa en jättefin frisyr på mig! Känns bra att jag har en egen frisör inför studenten ;)
 
 
PS. Har ni tips på bra filmer/serier är det också välkommet :)

Kommentarer:

1 Sonja:

skriven

Har du sett call the midwife, eller barnmorskorna i east end? Den kan jag rekommendera, en av de bästa serierna, kanske den bästa, jag sett! Finns på Netflix.
Handlar om nunnor och sköterskor som jobbar som barnmorskor.

Svar: Nej det har jag inte, bara hört om det! Tack, ska kolla upp dem 😊
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Kommentera här: