Jesus, Nepal & tankar från min vardag

Tillbaka i vardagen
Yes, nu är jag tillbaka i Karlstad och livet utanför Götabrobubblan. Känns ändå bra. 
 
Sist jag skrev om vad som hänt var jag på väg till MBT-återträff. Det var jättemysigt, vi satt i Victors lilla studentrum och åt pizza. Örebro alltså, det är där alla hänger. Skulle lätt kunna bo där i framtiden, dock är det ju så många frikyrkor överallt att man kanske behövs bättre på något annat ställe. Side note.
 
Söndagen kan jag beskriva genom att säga att jag gick i pyjamasbyxor halva dagen. Vi åkte hem från Nora och jag fick träffa resten av min familj. "Jag har kaknat efter dig" sa Juni (hon kan inte säga "s"). Älskling ♡
 
Igår jobbade jag, fast på en annan enhet än jag brukar. Rud i stället för Våxnäs för er som kan Karlstad. Det var skönt med lite omväxling i miljö och kunder. Sedan körde jag tabata med mamma och Juni vilket inte var lika kul som på Götabro. Mamma följde inte planen alls och Juni hoppade alldeles för nära mig och sa "vad ska vi göra nu Ida?" hela tiden. På kvällen kollade jag på Atypical, min nya favoritserie (vilket inte säger så mycket för jag har sett typ tre serier) till alldeles för sent. Utnyttjade att jag är ledig idag. Det är skönt! Jag skriver brev till folk och bloggar. Jag har en massa inspiration till bloggen nu så vi får se vad som kommer upp framöver. Vill ni läsa om något speciellt är det bara att kommentera. Förresten, att gilla inlägg är 100% anonymt och när ni gör det ser jag vilka typ av inlägg som är mest populära, så gör gärna det :) 
 
Siv

TVÅ ÄLSKLINGAR💕💕

Svar: ♡♡♡
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress