2

Pretty Hurts

Har ni sett musikvideon till Pretty Hurts? Alltså jag känner bara, hur har jag lyckats missa detta. Den är ju några år men det här har tyvärr inte blivit irrelevant. 

Det är så chockerande tydligt i videon. Objektifieringen av kvinnorna. Som produkter som bedöms. 
 
Vad är det vi strävar efter?
 
 
"Perfection is the disease of a nation."

Kommentarer:

1 Malin:

skriven

Bra budskap men kan inte hjälpa att jag har svårt för Queen B 😅 Hon är ju så extremt kapitalistisk, allt går ut på att sälja... hon är ju otroligt stylad och snygg jämt..? Med massa dyra prylar. Förstår du var jag vill komma? Menar inget mot dig eller ditt inlägg, ibland blir jag så trött bara på plastig feminism.

Svar: Det kan jag absolut förstå. Lyssnar ingenting på henne i övrigt och har generellt väldigt dålig koll på kändisar, men kan tänka mig att hon som person inte alls representerar mina värderingar. Jag kan bara prata för den här videon i sig och den tyckte jag var väldigt talande.
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

2 Sonja:

skriven

Hon var med i talang- och skönhetstävlingar när hon var liten och hon verkar vara rätt ledsen över det idag. I den här videon kan man också se den där pokalhyllan : https://www.youtube.com/watch?v=y3MjxWn5W9M
Hon verkar inte stolt eller glad, bara ledsen och arg. Jag tror inte att det finns en enda stor artist som mår bra, vilket märks på deras musik. Man blir oroad!

Svar: Okej, ja det verkar ju så utifrån videon. Nej det är ju så. "Framgång här i världen är som en fängelsecell, de kommer ge dig allt du behöver för att förstöra dig själv" sjunger före detta Kartellen-rapparen, numera frälste Sebastian Stakset. Och ändå strävar så många efter den där framgången, kändisskapet. Det är sorgligt.
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Kommentera här: