Jesus, Nepal & tankar från min vardag

02.10.18
Kan börja med att konstatera att inlägget om min tredje förälskelse var väldigt populärt, det var läsarrekord för de senaste månaderna så det var ju kul. Får kanske försöka skriva lite mer om förälskelser och sånt. Det är ändå något som tagit upp mycket tid i mitt liv och något som de flesta kan relatera till.
 
Min tre dagars helg var verkligen välbehövlig. Men på måndagen var jag riktigt aktiv och samlade massor av vuxenpoäng. Åkte buss med Juni, cyklade och handlade, gjorde egna bars att ha på jobbet (enkelt och billigt!), hämtade Juni på förskolan, lagade risotto till middag och betalade räkningar (!). Bara en tidsfråga innan jag börjar pensionsspara som Filippa sa...
 
Idag har jag jobbat i Rud, imorgon ska jag jobba i Våxnäs och på torsdag i Rud igen. Kul med omväxling tycker jag! Och på Rud har de bättre dammsugare. På Våxnäs har många dammsugare från typ 70-talet, jag skojar inte (jag har gogglat). 
 
Idag är det bara tre veckor tills vi åker till Nepal (om Herren dröjer & vi får leva). Galet! Ska försöka njuta av Sverige nu den sista tiden, av smör på mackan, uppvärmda hus och elektricitet 24/7. Sånt där som man tar för givet. Men jag är SÅ taggad på att återse mitt andra hemland efter tre år ♡
Anonym

Hej.
Jag är kristen, men har börjat få känslor för en icke kristen kille. Det känns väldigt fel, men samtidigt så gillar jag ju honom så mycket. Vad tänker du, skulle du inte kunna skriva lite om detta. Hur du ser på saken och vad du skulle gjort.
Tack på förhand och ha det bra

Svar: Vilken jobbig situation! Det kan jag absolut skriva om!
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress