5

Vad vill ni läsa om?

Om en och en halv vecka är jag klar med hela gymnasiet (hurra!) och då kommer jag ha lite mer tid till bloggen. Det är alltid kul med input från er läsare om vad ni är intresserade av att läsa om! Förra året hade jag en frågestund, svar på alla frågor jag fått hittar ni i kategorin "Frågor & svar", där finns massor av inlägg som ni kan läsa om ni vill. Om ni har fler frågor, eller saker ni vill att jag ska skriva om, är ni välkomna att ställa dem här i kommentarsfältet! Man kan vara anonym och det kan handla om vad som helst. Om ni inte har något specifikt ämne eller fråga men ändå vill ge mig lite feedback får ni gärna fylla i en enkät med fem enkla frågor, HÄR är länken till den
 
Det var allt jag ville säga idag, hoppas ni har en bra vecka! 
 
 

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Tankar om Nepal!

2 Sofia:

skriven

Miljö! Rättvisa! Den kombon! Kanske om tips, vad man ska köpa och var man kan köpa olika ting. Kanske ett inlägg om menskopp?

3 Alice:

skriven

Ida! Jag tycker att du ska skriva ett inlägg om dina favoritblommor. Eftersom att det är något dom ligger dig varmt om hjärtat. Nä, skoja bara. Men kan du inte göra en vlogg? Vart är min vloggare till vän? Eller typ bara hur du lever ditt liv? Vad käkar du till frulle? Mvh din bff, som är på skojhumör.

Svar: Hahaha <3
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

4 Beata :

skriven

Jag tycker du kan skriva lite om temat framtiden. Allt från förväntningar, drömmar till ’det här har jag bestämt att jag faktiskt ska göra’ kram ❤️

5 Anonym:

skriven

Jag läser gärna kristna inlägg, tycker att du är väldigt bra på att få fram vad du menar och det behövs verkligen modiga unga människor som vågar stå för sin tro. - Gärna tips på hur man läser bibeln så att det blir lätt att förstå / intressant. Hur man lättare förstår bibeln i dagens samhälle eller hur man ska börja läsa bibeln om man är ny i tron och precis fått en bibel.

Svar: Tack för uppmuntran och för input!
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Kommentera här: