0

Tankar om framtiden

Så här när jag precis tagit studenten passar det ju bra med ett inlägg om min framtid. Det är ju något som alla frågar mig om nu för tiden... Så här kommer lite tankar om vad jag skulle vilja göra i framtiden.
 
Det som händer i höst är att jag stannar kvar i Karlstad och jobbar, antagligen med det jobb jag har nu med städning inom hemtjänsten. Det är timanställning så det blir lite lagom mycket jobb. Jag ser också fram emot att få mer tid till t ex familjen, vänner och församlingen. Att vara i Karlstad utan att behöva plugga hela tiden. 
 
Vi har också planer på att åka tillbaka till Nepal som familj i slutet av året, kanske en månad eller så. Jag skulle egentligen stanna längre men vi får se hur det blir. Det ser jag fram emot otroligt mycket!
 
I vår vet jag inte vad som händer. Kanske stannar jag i Karlstad, kanske går jag en kort bibelskola om jag är sugen på det. En sak har jag dock planerat och det är en resa till Laos med ett gäng kompisar, för att hälsa på våra vänner som bor där. Det ska bli väldigt spännande!
 
Det jag vill göra någon gång de närmsta åren är som jag nämnde, bibelskola. Det finns ju så sjukt många att välja på, men en jag är lite sugen på är Apg29. Då åker man utomlands tre månader (jag skulle vilja åka till Sydamerika, Ecuador till exempel) och det verkar vara ett bra samarbete mellan kyrkorna i det landet och i Sverige. Då blir det inte bara massa svenskar som åker dit utan att ha koll på landet. Vi får se om det blir det eller någon annan bibelskola. Jag skulle dock gärna gå flera om jag får den möjligheten! 
 
Annat jag vill göra i framtiden kan ni läsa om i inlägget Min bucket list- vad jag vill hinna med innan himlen . Där står det bland annat att jag vill bo i kollektiv, gifta mig, få barn och flytta till Nepal. Kollektiv-delen är jag väldigt taggad på just nu. Självklart har jag inspirerats av Micael Grenholm, kolla t ex den här artikeln, visserligen tre år gammal men ändå. Det verkar så härligt och så nyttigt att dela vardagen tillsammans med några som inte är ens familj. 
 
Det var lite tankar om min framtid!
 
 
Om mig Bibelskola Framtiden Jobb Nepal

Kommentera här: