Jesus, Nepal & tankar från min vardag

Midsommarhelgen på Sandvikengården
Midsommar firades, precis som varje midsommar de senaste fem åren, på Sandvikengården. Det är "alumnikonferens" fredag till söndag, vilket innebär att massa folk som gått konfa på gården och en del andra samlas och bor i tält och umgås. Jag och Moa var med på den och det var jättekul! En höjdpunkt var danserna/lekarna runt stången, alltid roligt! Allt från Bongo till Polynäsen. En mer andlig höjdpunkt var under midsommarnattsmässan när vi sjöng "Jesus har gjort allt" och nästan alla stod upp. Det är en lovsång som betyder mycket för mig, mer om det kan ni läsa här . Så att stå där med lyfta händer med en massa andra lärjungar var riktigt mäktigt!
 
Natten mellan lördag och söndag hände något lite galet. Efter den sista tidebönen sa ledarna "Nu kan man gå och lägga sig, eller göra nåt annat. De som vill göra nåt annat samlas här utanför." De allra flesta samlades utanför och så delades vi upp i två lag och fick var sin lapp. Där stod att vi var med i Wild Kids och att vi skulle ta med oss liggunderlag och sovsäck och samlas vid sjön... Det kändes ganska galet men vi gjorde det. Sedan åkte vi ut med kanoterna, med brinnande facklor där fram. Vi åkte till ön där konfalägret brukar ha hajk, och på vägen var det en tävling där man skulle hitta lappar i plastdunkar. När vi väl kommit fram ön körde vi en till tävling, som var ett musikquiz och om man svarade fel fick man ta upp en dunk med vatten och hålla rakt framför sig så länge man orkade. Jag har fortfarande träningsvärk... Sedan åkte vi tillbaka, det blev ingen övernattning och jag var glad för det. Det var mysigt att krypa ner i sovsäcken i tältet, vid det laget var klockan runt 02. Det var ett roligt äventyr!
 
 
 
 
Nu är vi tillbaka i Karlstad och idag och imorgon jobbar jag. En otroligt bra vecka ligger bakom, med fantastiskt gemenskap med både Gud och vänner!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress