Jesus, Nepal & tankar från min vardag

En bra vecka
Enligt svaren från enkäten vill förvånansvärt många läsa mer om min vardag, så varsågoda, här kommer ett vardagsinlägg från mitt liv just nu.
 
I måndags passade jag Juni medan mamma fixade med lite grejer. Sedan cyklade jag till kyrkan och städade några rum, eftersom jag är med i "Team Service" i Korskyrkan. Vi har inga anställda för städning utan vi medlemmar fixar det själva, det tycker jag är riktigt bra.
 
Jag tror det var på tisdagen som jag cyklade och handlade och bakade dammsugare (punschrullar). Och städade hemma. På onsdagen var det kristen skolgrupp, den sista för min del eftersom jag inte går i skolan i höst. Lite sorgligt, men om vi fortsätter som vi gjort under våren kommer jag få träffa gänget varannan vecka i alla fall! 
 
Efter det var det lite hemligt fixande i kyrkan inför bröllopet nästa vecka, när vår ungdomspastor och hennes fästman ska gifta sig! Så kul, jag har längtat efter att gå på bröllop så länge, det var fem år sedan sist.
 
På torsdagen fortsatte vi med det hemliga, och sedan hade vi middagsgäster. Jag gick och la mig tidigt eftersom jag skulle jobba dagen efter- då ringer alarmet 05.45. Det blev några timmars sömn i alla fall, innan jag cyklade iväg till universitetet och tog bussen därifrån, till Våxnäs där jag jobbar. Det var en lugn dag faktiskt, jag var i fyra hushåll och det var bara tvätt på ett ställe, så jag hann bli klar till 14.30 vilket var skönt. Det var snälla tanter och gubbar också, en av dem gav mig en hel flaska äppeljuice, så gulligt!
 
På fredagskvällen var det avslutning för Korsdraget, ungdomsgruppen i kyrkan. Vi beställde pizza och lekte lekar utomhus. Vi var många där och det var jättemysigt. Jag fick träffa min fina vän Alice som är tillbaka i Karlstad efter att ha bott ett år i Oslo vilket var fantastiskt <3
 
Fotocred till Jonathan Skaghammar!
 
Idag gjorde jag något annat underbart: jag åkte till Sandvikengården! Det var introduktionsdag för oss som ska jobba i sommar. Det var helt fantastiskt att komma dit, det var nästan ett halvår sedan jag var där sist och det är ju på sommaren som det är som bäst! Åh vad jag längtar efter att komma dit igen, på midsommar och de två veckor jag ska jobba. Gemenskapen med Gud och underbara människor i den naturen, man kommer nog inte mycket närmre himlen på jorden.
 
Imorgon är det gudstjänst och en vän ska döpa sig, det ser jag fram emot! Jag älskar verkligen dop. I vår kyrka döper vi inte bebisar, utan man döper sig när man har bestämt att man vill följa Jesus. Jag tycker det är så otroligt vackert!
 
Det var en sammanfattning av min vecka! Nästa vecka blir en festvecka, med student, bröllop och 20-årsfest för snyggingen på bilden där uppe. Det blir riktigt kul!
emma

låter som en bra vecka :)

Svar: Det var det! :)
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress