1

Veckan som varit

Veckan som ligger bakom kan inte jämföras med förra veckan men har ändå varit bra. Jag jobbade måndag-torsdag, dock ganska korta dagar vilket var skönt. I onsdags möttes vi några i kyrkan och åt tacos och lyssnade på en predikan av Francis Chan (lyssna på honom!). I torsdags träffade jag min mentor Rebecka och hon frågade om saker jag tänkt på den senaste tiden- Gud visar att Han ser mina funderingar. Det var ett bra samtal!
 
I fredags hade vi en liten familjefest hemma hos oss med knytis och lekar. Sedan sov Alice över och dagen efter, alltså igår, åkte vi till Sandvikengården över dagen. Det har varit "klostervecka", ett gäng som bor på gården och umgås och jobbar lite. Så vi var med dem, och badade, och åt glass. En riktigt härlig dag! Det är alltid fantastiskt att få vara på Sandvikengården ♡ Tänk att det nu är fyra år sedan jag konfirmerades där!
 
 
Veckorna som ligger framför kommer också bli riktigt bra. Veckan som kommer nu blir det födelsedagsfirande och Nora, veckan efter jobbar jag på Sandviken, veckan efter MBT (missionärsbarnsläger) och veckan efter det Sandviken igen. Längtar så mycket! 
Sommaren Kristen gemenskap Livet Sandvikengarden Sommar Vanner

Kommentarer:

1 Brandon Lee:

skriven

Oh my god,.du är så ordentlig att det nästan är "creepy", hittade du din gud alldeles själv, eller fick du snubben som en present av dina föräldrar? Jag lyssnar nog heller Jackie Chan än Francis, vi kampsportfilosofer håller ihop. Men, vi har en sak gemensamt, du och jag, Nepal. Jag köpte en Royal 500 cc i Madras, och gjorde en road trip genom Indien, och hamnade så småningom i Katmandu, dock inte för att sprida guds ord, utan mer om läran av Heavy Metal, ta och lyssna Born Again av Beast in Black, lite gudomlig bra melodisk hård rock. Jag då, tror jag på något? Absolut, jag tror på mig själv, kanske borde du också göra det, alltså tro på dig själv och bli Born Again. Ha det bra och hälsa från mig till din polare gud och hans grabb. BL.

Svar: Hahaha. Nej, jag kan väl inte säga att jag hittade Gud själv, det har jag mina föräldrar att tacka för men tron är min egen. Vad kul att du varit i Nepal! Bra att du tror på dig själv, personligen vet jag att jag behöver något större än mig själv för att ta mig genom livet. Det är mindre ensamt också! Gud hälsar tillbaka :)
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Kommentera här: