Jesus, Nepal & tankar från min vardag

Nitton år
Nu är jag nitton! Det känns som en bra ålder. Sista året som tonåring! Och jag tror att det är ett bra år som ligger framför.
 
Veckan började med en chill dag hemma vilket var ganska behövligt. Jag har börjat kolla på en serie på Netflix som heter Grand Hotel och är på spanska! Superkul. Jag har pluggat spanska i fem år och jag vill inte tappa allt jag lärt mig, så det är kul att få lite användning av det. Dessutom är det en riktigt bra serie! 
 
På tisdagen jobbade jag, jag hann städa fem hushåll och ändå sluta vid 13. Skönt!
 
På kvällen kom ett gäng vänner hem till mig och firade min 19-årsdag. Vi åt Palak Panir (en indisk gryta som är en v mina favvorätter) som jag faktiskt lyckats laga helt själv (i princip) och lekte lekar. Supermysigt!
 
Imorse väcktes jag av sång och sedan skyndade vi oss att åka iväg alla utom pappa till Hjälmargården där vi lämnade John. Han är nu på Smajl, det första lägret han är på utan någon från familjen. Vi fyra tjejer är på väg till Nora där mormor bor. Hon är dock inte hemma nu, hon är hos min kusin som också fyller år idag (han blev min 12-årspresent!). Så vi ska ha mysigt bara vi fyra så får vi se om pappa kommer i helgen, han jobbar fortfarande. Det ska bli skönt att få min första "lugna" semester!
 
En favorit i repris-bild men med bättre kvalité än förra året. Här kan ni läsa om min 18-årsdag!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress