0

Andra veckan på Sandvikengården

Sedan i måndags är jag tillbaka på gården, älskar att vara här! Idag har jag jobbat sista dagen och imorgon åker jag hem. Tråkigt men jag är tacksam för den tid jag fått. Jag har jobbat jättemycket de senaste dagarna, 08-18 tis-tors så jag har bara haft kvällarna ledigt. Men de har varit bra, i förrgår åkte vi ut till en ö och hade Completorium där, mysigt. De andra kvällarna har vi haft bönerna på kapellets övervåning, det är också riktigt mysigt. Vi är så få i personalen nu, som mest har vi varit 9 på en gång tror jag, när jag åkte för två veckor sedan var vi nästan 20 plus alla konfaledare. Det är mysigt att vara lite färre, man kan umgås med alla.
 
Det som hänt på gården den här veckan är två läger. Först var det Astma- och Allergiföreningen som hade ett barnläger, då var det väldigt noga med maten så de hade med sig egna råvaror. Det innebär att vi inte fick äta av den så vi åt rester, för mig blev det fyra måltider i rad. En kväll åt jag potatisbullar och potatissallad med kokt potatis... Efter det var det riktigt gott att få äta tacos på lägrets avslutningskväll när vi blev bjudna. Nu är det Spa-läger, ca 15 kvinnor som bara är här och njuter. Det är lite skönt att de inte är så många och inte har så mycket specialkost... Ska jag säga...
 
Jag har badat massor, det är runt 26 grader i vattnet och efter man jobbat är det så skönt att hoppa i sjön. Sandvikengården är ett riktigt lyxigt ställe att jobba på alltså, på många sätt.
 
Ute på ön
 
Såhär ser mitt tillfälliga hem ut. Pers ♡ Jag sover i samma säng som jag sov i den första sommaren jag jobbade här, 2015. 
 
 
 
Det är så mycket fina sallader på Spa!
 
 
Nästa vecka blir det nya äventyr, då ska vi ut och vandra i fjällen med "Linköpingsgänget", vänner som vi träffat nästan varje år sedan vi barn föddes. Ska bli spännande!
Sommaren Jobb Sandvikengarden Sommar Vanner

Kommentera här: