0

29.07.18

Tillbaka i Karlstad, ännu en gång för att tvätta och packa om, denna gången inför fjällvandring i Jämtland. 
 
Det sista dygnet på Sandviken var bra. På fredagskvällen var vi bara fem kvar, alla andra var lediga och hade lämnat gården. Efter Comp kollade vi på Mamma Mia, mysigt. Eftersom jag jobbat min sista dag sov jag tills jag vaknade för första gången på länge, det var skönt. Under dagen städade jag lite i Pers (alltid välbehövligt...), badade och fick mitt hår klippt med en kökssax av Anny. Frisörer är överskattade!
 
Mitt tåg skulle gå 20:04 men jag fick vänta en timme på stationen eftersom det var försenat. Tur att det inte regnade då åtminstone. Sedan tog jag bussen hem till det tomma huset, resten av familjen kom inte hem från västkusten förrän vid 01. Idag sov jag också länge, drygt 10 timmar! Välbehövligt.
 
Idag är det faktiskt en speciell dag, för bloggen fyller 2 år! Det här är det 288:e inlägget så det finns en hel del i arkivet. I samband med ettårsdagen körde jag en frågestund, alla frågor & svar finns i kategorin med samma namn. Om ni vill ha en till frågestund är det bara att säga till!
 
Sjukt att det snart är augusti, sommaren går alldeles för fort. Men jag kommer gå in i hösten med massor av fina minnen! Och en hel del kul kommer ju hända i höst också, typ NEPAL!!! <3 Något som är nice är också att jag inte har skolan att anpassa mig, bara ett jobb som är väldigt flexibelt. Så om jag vill göra en spontan utflykt till någon annan stad och hälsa på vänner till exempel så kan jag göra det... Vilken frihet!
 
Apropå Nepal, en throwback-bild. Det här var dock i Indien, och här kan vi snacka VÄRME! I Indien upplevde vi över 40 grader, ingenting mot den svenska "värmeböljan" ;)

Kommentera här: