2

Frizon 2018

Det sista Frizon är nu över och det har varit fantastiskt! Jag ger er en lista på mina höjdpunkter i tidsordning.
 
1. Profetisk betjäning. Fick det förra året också och skrev om det HÄR. Tre personer bad för mig och delade sedan bilder, tankar mm som de upplevde att Gud gav dem. Precis som förra året stämde det jättebra, bland annat fick två stycken samma sak som jag fick för ett år sedan. För mig är det ett Gudsbevis!

2. Lyssna på Shane Claiborne. Han är en amerikansk aktivist och författare som bl a skrivit "The Irresistible Revolution" som jag starkt rekommenderar er ALLA att läsa!! Han pratade bl a om hur vi kan var Guds röst i världen och det var så bra.
 
3. Lovsångskvällar med Bethel Music och HTB Worship. Fantastiskt.

4. Lekar med MBT-gänget. Vi var så många från MBT att några initierade en återträff. Vi lekte Död kö och A very solemn occasion (livets lek!), det var så kul!
 
5. Gemenskap och bra samtal med fina vänner. Det var så många där, från Karlstad, Sandvikengården och som sagt MBT. Plus Filipporna!! Jätteroligt.

6. Allsång i duschen kl 05 inatt. Det var lyhört mellan killarna och tjejernas del och killarna stämde upp i allt från Jag går på livets väg till Julen är här. Vid 05 verkar det dessutom gå någon gräns där till och med svenskar kan prata med främlingar. Härligt!
 
Shane Claiborne!
Worship unplugged på loftet kl 02 var mys.
Sommaren Jesus Kristen gemenskap Sommar Vanner

Kommentarer:

1 Ajli Müller:

skriven

WOW, vad häftigt det verkar! Särskilt den första punkten.

Svar: Eller hur!!
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

2 Filippa jirenius:

skriven

Hoppas vi ses snart igen😄❤

Svar: Jaa ❤
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Kommentera här: