1

Vardagen just nu

Det är mycket nu. Känns lite som att mitt liv är en konferens, eller ett läger, fast väldigt mycket tråkigare. Massa olika grejer att gå på och tider att hålla ordning på. Sista lektionen slutar 16:50, sen ska jag vara i kyrkan 18.30, innan dess hinner jag kanske träffa Johan... "Vad ska du göra ikväll?" undrar mamma på morgonen och det är nya saker varje dag. Idag var det städgenomgång i kyrkan, jag är med i "team service" och ska hjälpa till och städa i kyrkan då och då.
 
Vardagen känns ganska tråkig just nu. Massa plugg, tråkigt väder så jag inte ens vill cykla till skolan, och det blir kallare och mörkare. Men det finns sånt som lyser upp, som sushi-måltiden Johan bjöd mig på, och kvinnan som tigger som kände igen mig, log och vinkade. Jag ska inte klaga!
 
Tänkte bara avsluta med att uppmuntra er att köpa kort av mig för att bidra till en resa till Asien som jag & mina vänner väldigt gärna vill göra, HÄR är instagram-kontot, annars kan ni bara beställa i kommentarerna, design och storlek. Och sen om ni har saker ni vill att jag ska skriva om, om min vardag, Juni, min kristna tro, åsikter eller whatever så är det också bara att kommentera <3
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Dagens samhälle, att ha stora bröst, bra rumpa, massvis med smink. Tänker du på det? Vad är dina åsikter om det?

Svar: Åh, det har jag absolut åsikter om! Har du kollat kategorierna Vårt samhälle och Kroppsfixering & ideal? Där skriver jag en del om det men jag kan absolut göra ett till inlägg!
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Kommentera här: