Jesus, Nepal & tankar från min vardag

Tidig helg
13.30 denna torsdag fick jag helg ✿ Halvdag idag pga utvecklingssamtal (hade mitt livs sista idag...) och studiedag imorgon! Så skönt, behöver det.
 
Imorse var jag på kristen skolgrupp för andra gången den här terminen. Jag har missat två gånger pga sömnbrist så det var jättekul att äntligen gå dit. Vi var så många att vi knappt fick plats. Det är så häftigt med kristen gemenskap, man kan möta människor för första gången och genast ha en connection genom att dela tron. Läsa Bibeln, dela tankar och be tillsammans trots att man knappt vet vad de andra heter i efternamn eller vad de gör på fritiden. Det är Guds familj det, och vad jag längtar efter att vi ska bli fler!
 
Idag fick jag indisk mat i skolan och den var SÅ GOD!! Inte tillräckligt kryddad förstås, vad kan man vänta sig av känsliga svenskar ;) men massa färsk koriander i och jag var så lycklig. Kan vara det godaste jag ätit sen jag började på skolan!
 
Idag och imorgon ska mamma träffa folk som jobbar med att hennes kurs om barnsjukvård ska komma till Tanzania. Det är så mycket jobb som ligger bakom den här kursen, den gör skillnad för så många barn och jag är så stolt över mamma <3 Vi pratade om föräldrar i skolan här om veckan och att många vill ha ett mer spännande liv än sina föräldrar... men jag är tacksam om jag får vara med om så många äventyr & göra så stor skillnad för andra människor som mamma och pappa har gjort!
 
 
 
Lydia

Eller hur! (Det där med den kristna gemenskapen)

Svar: ja det är fantastiskt!!
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress