Jesus, Nepal & tankar från min vardag

Språkcafé, gym och för mycket att göra
Tänkte uppdatera lite om vad som hänt i mitt liv den här veckan. För uppenbarligen tycker ni det är värt att lägga några minuter på att läsa om mitt liv...
 
I måndags var det dags för barnpassning på språkcafét i Skoghall för första gången. Numera är jag arbetar jag alltså ideellt inom Rädda Barnen, så kul!! Jag fick en snygg röd Rädda Barnen-hoodie och kände mig cool... Det kom faktsikt fem barn vilket jag tyckte var ett perfekt antal. Den 3-åriga tjejen var dock bara med en stund eftersom hon ville vara med sin mamma. De andra var tre killar och en tjej mellan 5 och 9 år. Vi ritade och pratade och det var jättemysigt. Jag har velat ha ett sånt här uppdrag länge och det här känns verkligen perfekt (förutom att det är lite för långt bort då...). Det är så härligt att känna att man gör skillnad på något sätt i andra människors liv.
 
Igår var jag och röstade i kyrkovalet, som jag skrev om då. Det kändes verkligen så bra! Efter det åkte jag till Friskis för första gången på typ tre månader och tränade på gymmet i en timme. Så härligt!! Jag trodde att jag blivit "sämre" under sommaren men så var det inte. Jag pressade mig själv rätt hårt och idag har jag träningsvärk, men det är en bra känsla!
 
Annars är det rätt mycket i skolan och med familjen, så därför har jag ännu inte prioriterat att svara på de frågor jag fått i kommentarerna, men det kommer så småningom :) 
 
 
Här var jag ute på äventyr i Skoghall. Fick inget bra kort på min snygga volontär-outfit ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress