1

Seg fredag

Jag trodde jag skulle vara produktiv idag, och det började bra men sen blev det som det blev.
 
Jag vaknade runt kl 8, har verkligen svårt att sova länge när man är van vid att gå upp tidigt. Juni kom in efter en stund och busade. Sen gick vi ner till köket och "bakade", gjorde grönkålschips. De blev bra förutom att det blev lite för mycket smak, vinäger, sojasås, salt, lök och citronpeppar blev lite för mycket. Men jag tycker ni ska testa det för det är så enkelt och både nyttigt + gott!
 
Efter mycket lek med Juni åt vi en sen frukost, och sen dess har jag inte gjort mycket fast klockan är 17.30 nu... Fastnade i artiklar och klipp om de tre kvinnorna som kidnappades och hölls inlåsta i 10 år i USA, och blev fria 2013. Så hemskt verkligen (den yngsta var bara 14 när hon kidnappades!!) men kvinnorna verkar ha klarat av anpassningen tillbaka till det "normala" livet ganska bra. 
 
Jag kollade också ifatt Unga mammor men jag blir ganska frustrerad av att se hur vissa av tjejerna är som mammor... det känns som att de inte sätter sina barn i första rummet liksom. Men vissa av familjerna vill jag verkligen följa, det är det som får mig att kolla ändå...
 
Nu har jag ganska nyss vaknat efter att ha sovit, jag vet inte ens hur länge det var, men inte så länge. En halvtimme? Det var skönt men nu känner jag mig seg. Om en havtimme åker jag till stan, det är filmkväll i kyrkan. Vi ska se The Shack / Ödehuset, mamma och pappa har alltid sagt så mycket bra om den boken så jag tror filmen också är bra. Sorglig men stark. HÄR hittar ni trailern.
 
Jag trodde jag skulle bli klar med inlägget om synd idag, men det blir nog imorgon. Jag har helt enkelt varit för ofokuserad... Men ibland behöver man ha såna dagar. 
 
 
Gammal bild <3

Kommentarer:

1 lars:

skriven

Varför är vi män så djävulska. Håller tjejer inlåsta i flera år. Shit. Jag blir så arg
Det är så härligt att se hur du som mamma tar hand om din kärlek. ditt barn. Alla barn får tyvärr inte uppleva det
Ha en bra helg

Kommentera här: