1

Behöver en vecka ledigt nu

Lördag, 22:44 och jag är hemma i Karlstad igen efter 27 timmar på Sandvikengården. På den tiden blev det nästan 15 timmar jobb (då har jag inte räknat bort matpauser) och 9 timmar sömn, så mycket tid för att slappna av blev det ju inte. Det har inte känts som helg direkt, jag jobbade fredag kväll i stället för att umgås med vännerna i kyrkan och jobbade lördag från 07:45 i stället för att sova... Men det kändes bra att hjälpa till och det var rätt kul också. Jag, Anny som också jobbade i somras, kocken Anders och ett lite äldre par hjälptes åt i köket. Jag har skurit lök tills tårarna rann, försökt pricka soptunnan med ca 20 (?) mögliga tomater, skrubbat golv, svarat på massa specialkostfrågor och fått höra "vad duktiga ni är flickor" ganska många gånger. (Kändes konstigt att vara en av de två förutom kocken som hade bäst koll på saker...) Sen träffade jag också lite folk jag känder igen, t ex en av mina bästa högstadielärare som var där med sin församling- jag hade ingen aning om att han är kristen så det var jättekul!
 
Just nu har jag ungefär 100 saker jag måste göra innan jag lägger mig / imorgon, typ slå in Moas presenter (sweet sixteen imorgon!), fixa lite kort-beställningar, lägga ut tradera-annonser, läsa min engelskabok, städa (!), skriva dagbok, måla naglarna... Ja, jag vet, lite olika viktighets-nivå på de olika grejerna men ändå saker jag vill hinna med. Och sen börjar skolan på måndag och nästa vecka är det fullt upp... Jag orkar inte, jag skulle behöva en veckas ledigt från skolan för att hinna vila lite. Men jag har i alla fall fått sova två ordentliga nätter nu.
 
Förutom det praktiska så är det lite olika saker som varit jobbiga de senaste dagarna. Bland annat har en nära släkting till mig varit sjuk ganska länge och inte fått ordentlig hjälp förrän idag. För några timmar sedan påbörjades operationen. Be gärna för Guds närvaro och beskyddande hand över hela situationen!
 
Det var allt för ikväll, hoppas ni har en lugnare helg än mig!
 
 
Vardag Jobb Sandvikengarden Sandvikengården

Kommentarer:

1 Anonym:

skriven

Anser du att det finns fler en två kön? Alltså typ hen?

Svar: Oj, här vill vi ha fler kontroversiella inlägg... Ska fundera lite och försöka skriva ett respektfullt inlägg om den frågan!
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Kommentera här: