Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Att prioritera rätt.
Det är ganska svårt det. Har precis tillbringat typ en timme framför Familjen Annorlunda som jag inte ens följer, bara onödigt. Igår kväll var jag uppe sent så jag försov mig imorse... Blev dock bara en kvart sen så det var inte så farligt. Men ändå. Det känns som att tiden inte räcker till. Det är så mycket jag vill göra i höst men det blir svårt att hinna med allt. Jobba på Sandviken var en av grejerna jag ville göra och det känns skönt att redan ha gjort det- det räckte med ett (intensivt) dygn.
 
Idag var jag på ett nytt uppdrag! Jag är numera inte bara volontär inom Svenska kyrkan utan även Rädda Barnen. Eller ja, jag har ju inte direkt börjat än... Men idag var jag och en kompis från klassen och förberedde inför att hålla i barnpassning under ett språkcafé i Skoghall. Vi ska börja nästa vecka men vet inte hur många barn det blir, det kanske inte kommer några, sånt vet man inte. Men kul är det i alla fall! Tänk att det finns så många bra organisationer som gör så mycket bra genom frivilliga insatser. Är så glad att IB uppmuntrar (eller ja, kräver) oss att engegera oss i detta.
 
Angående min "icke-konsumtion" så går det bra om man menar hur bra jag klarat att inte köpa något, men att inte utsätta sig för frestelsen är svårare... Jag var inne på Åhléns idag och det finns ju så mycket mysiga inredningsgrejer och fina smycken där... Johan tycker att jag är som en hund som vill nosa på en lyktstolpe och inte följer med förrän man drar hårt i kopplet... MEN jag köpte ju inget (tack älskling för stödet) och det är ju huvudsaken, eller hur??
 
Nu kan jag inte lägga mer tid på bloggen idag. Så kul att ni läser, som vanligt får ni gärna gilla & kommentera! <3
 
 
En trött måndags-Ida. Man kan inte bara lägga
upp sminkade redigerade Instagram-selfies...
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress