Jesus, Nepal & tankar från min vardag

Jag har varit otrogen
...mot blogg.se och skaffat en blogg på Nouw. Jag ville mest kolla hur det funkade, och jag tyckte faktiskt att det var rätt bra. Men jag är en vanemänniska och jag kommer nog inte byta bloggportal än på ett tag i alla fall. Det finns för- och nackdelar med båda.
 
Idag åkte mamma och Juni till mammas bror med familj. Kusinerna är fyra stycken mellan 1,5 och 6 år så det finns många att leka med för Juni. De ska vara borta i tre nätter så det blir lite tomt... Den här kvällen har det bara varit jag, John och pappa hemma. Moa har praktik på ett äldreboende den här veckan och slutar sent. Det känns konstigt men också ganska skönt att det inte är så mycket kaos som vanligt!
 
Idag har jag städat + hållt på med mitt nyfunna intresse inredning. Jag vet inte om det är ett tecken på att jag blivit mer vuxen, eller kanske mer svensk...? Kul är det i alla fall. Det finns lite kvar att fixa innan jag är helt nöjd men det har blivit mycket fräschare de senaste veckorna. På bilden nedan är alla tre småtavlor nya (den längst till höger skrev jag själv), kudden med ett rådjur med en bibelvers och den gröna filten nya. 
 
 
a

vilken blogg ska man läsa nu då?

Svar: Som jag sa tänker jag inte byta bloggportal :) Så den här bloggen är fortfarande den som jag är mest aktiv på, även om jag kanske lägger upp på nouw lite då och då (men antagligen mest inlägg jag redan publicerat här)
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Sonja

Jag skulle välja blogg.se alla dagar i veckan. Jag har till o med funderat på att lämna min domän för blogg. Jag tänker att jag skulle kunna nå ut bättre då. Men har ändå gång på gång kommit fram till att Gud tillgodoser :) vill han att folk ska läsa så ser han till att de läser.

Svar: Jaha okej! Kul att du säger det. Jag gillar faktiskt nouw men blogg.se är riktigt bra så jag stannar nog här. :) Tänker likadant, jag behöver inte kämpa för fler läsare, det viktiga är ju att Guds vilja sker! Tack för din respons!
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress