Jesus, Nepal & tankar från min vardag

I'm back...
Fyra dagar utan något bloggande och jag måste säga att det har varit ganska skönt. Jag kanske ska sluta lägga upp så ofta... Vad säger ni, hur ofta går ni in och läser? Uppdaterar jag så ofta att man ändå inte hinner läsa allt? Vad tycker ni? 
 
I onsdags var det hemgrupp och jag pratade om mina depressioner. Så konstigt att mina nära vänner i kyrkan inte märkte att jag mådde så dåligt... Jag var väl bra på att dölja det, antar jag. 
 
På torsdagen var det Tjejkväll på stan här i Karlstad (= massa rea och bra erbjudanden + längre öppettider) och jag och Moa var där i några timmar. Mitt köpstopp hade jag gett upp på då så jag fick ganska mycket avbockat från min köp-lista, t ex lite presenter, inredningsgrejer, ett par byxor och en del annat. Det var genomtänkta grejer, inte spontanköp, så jag tycker inte det var så farligt. Men första halvan av månaden gick det riktigt bra med köpstopp så det är jag stolt över.
 
Nu är jag på väg till Skoghall för att passa barn under språkcafét. Ska bli mysigt! 
 
Hoppas ni alla fått en bra start på veckan! ☆
 
 
Sonja

Som erfaren bloggare så säger jag: blogga när du känner för det och har nåt att skriva om :) blir det för tätt inpå så kan du tidsinställa inläggen tex två dar framåt i tiden.


Svar: Bra tips, tack! 😊
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Sonja

Jag såg när jag postat att det låter så himla pompöst med "som erfaren bloggare" , men men :P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress