Jesus, Nepal & tankar från min vardag

När tiden inte räcker till...
Jag har så mycket jag vill skriva om på bloggen just nu. Inspirationen is back!! Det tråkiga är att just nu är det tid jag saknar. Egentligen har jag inte så himla mycket att göra, men tiden försvinner ändå. Speciellt när man fastnar framför Instagram, andras bloggar eller annat sånt där som man egentligen inte måste göra men som är intressant eller underhållande. Jag försöker dra ner på Instagram framför allt men jag dras tillbaka om och om igen... 
 
Den här helgen kommer bli spännande! Imorgon (eller idag, klockan är 00:07... fredag i alla fall!) är det först häng i Korskyrkan med ett gäng från min skola och några andra skolor. Målet är att vi i den kristna skolgruppen vi har ska lära känna varandra bättre och att de som inte varit med får ta del av gemenskapen. Sedan ska vi på ungdomssamling i en annan kyrka pga. ledarbrist i Korsis. Seeen ska jag, Moa, Jonathan och Christoffer åka tillbaka till Korskyrkan, försöka sova några timmar för att sedan joinas av Johan och ta bussen mot Oslo alla fem. Den avgår från Karlstad 03:30. Då kommer vi vara pigga och glada.. ;) Vi ska hälsa på vår vän Alice som flyttade till huvudstaden i väst för några månader sedan. Så kul!! 
 
Nu ska jag försöka sova, imorgon har jag kort skoldag så jag hoppas att jag hinner packa och fixa allt annat då. Om jag har tur hinner jag skriva ett inlägg om Black Friday och shopping, det får vi se! Godnatt kompisar!
 
Gamla selfies är kul tycker jag! Den här är från min
ungdom, hela två år och fem dagar sedan...
Då var jag i Nepal och levde livet <3
Lydia

Känner igen det där med Instagram!😅

Svar: 😁😓😞
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress