0

Förtydligande angående homosexualitet

För ett tag sen svarade jag på en fråga om homosexualitet (http://idaelisas.blogg.se/2017/june/om-homosexualitet-2.html) och efter att jag fått respons på det tänkte jag kommentera inlägget. Jag tänker inte ta bort inlägget eftersom det var ett ärligt svar på frågan och jag även fått mycket positiv respons. Men en person har låtit mig veta att det jag skrev uppfattades som kränkande och sårande och därför känner jag att jag vill ta upp det här igen.
 
För det första vill jag förtydliga att jag INTE jämställer homosexualitet med andra saker som exempelvis massmord, vilket man skulle kunna tro eftersom jag nämnde de båda i samma sammanhang. Det skulle verkligen vara kränkande och dessutom otroligt okänsligt. Det jag försökte få fram när jag skrev olika (i mina ögon) synder var att det finns så många saker som inte är Guds vilja, allt från sånt vi ser som litet (snacka skit) till gigantiskt (mörda). Jag sa att i Guds ögon är synder inte olika stora men med det ville jag absolut INTE sätta ett likhetstecken mellan de här olika sakerna.
 
Sen vet jag också att det uppfattas som elakt att säga till homosexuella att de inte ska ha sex. Självklart gör man precis som man vill men detta är det jag ser som det bästa om man är kristen. Och detsamma gäller för ALLA som inte är gifta vilket är ganska många människor.
 
Slutligen vill jag be om förlåtelse om det är någon mer jag sårat! Det var verkligen inte min mening. Ni som inte identifierar er som heterosexuella, ni ska veta att jag inte har något emot er som personer och jag vill bemöta er och alla andra människor med kärlek precis om Jesus befallde! Ta hand om er! ♡

Kommentera här: