Jesus, Nepal & tankar från min vardag

Jularna i mitt liv
Tänkte ta med er på en liten resa genom mina jular de senaste 10 åren. De två jag inte hittat bilder från är 2014 och 2016, vilket känns lite symboliskt eftersom det var de två jularna jag var deprimerad. Men här har ni åtta av mina jular i bild och text, enjoy :)
 
2007
 
Första julen med John, sista julen i Sverige. Jag minns inte så mycket men jag tror vi hade mysigt.
 
2008
 
Första julen i Nepal. Vi hade en finsk lärarinna och gick ett mini-luciatåg, jag, Moa och den tredje eleven i skolan. Jag minns att vi firade jul med ett gäng grannar och andra vänner. 
 
2009
 
Musikal-julen. Två tonåringar i vårt missionärsbarns-gäng organiserade en musikal som alla barn var med i. Vi hade så roligt, övade i två månader, gjorde egen rekvisita och hade en fantastisk gemenskap. Mormor var också och hälsade på oss den julen, jätteroligt!
 
2010
 
Vi var många skandinaver i Tansen det året och hade ett ordentligt luciatåg ;) Mamma fyllde 40 fyra dagar innan julafton. Den bästa julklappen var att få veta att vi äntligen skulle få vår första kusin på mammas sida, som sedan föddes på min 12-årsdag <3
 
2011
 
Det var sista julen i Nepal, men det tänkte vi nog inte så mycket på. Tomten ni ser på bilden var pappan till sjukhusets chef och besökte oss varje jul. Han var i 80-årsåldern men reste från Storbrittanien till Nepal varje jul, ganska imponerande!
 
2012
 
Julen vi tillbringade i Sverige, några få dagar efter vi kommit dit efter Nepal och Thailand (kolla hur bruna vi är jämfört med vår kusin...). Det var "lugnet före stormen", när det bara var roligt att vara tillbaka i Sverige. 
 
2013
 
Vi firade hos mormor tillsammans med morbrors familj, deras andra barn var bara två månader då så vi myste med henne och hennes storebror. Ungefär som den här julen, bara att nu är det tre barn till ;)
 
2015
 
Kanske den bästa julen i mitt liv! Vi var i Nepal och njöt av det, eftersom vi visste att vi snart skulle tillbaka till Sverige. Jag och Moa umgicks mycket med våra kompisar Alecia och Siobhan som vi bott i Tansen samtidigt som och som också var och hälsade på. HÄR kan ni läsa mer om den julen :)
 
 
Yes, det var några av mitt livs jular. Ska bli kul att snart fira en till!
Rebecka

Vilka fina bilder! Fantastiskt fint att läsa denna julsummering:) Önskar dig och din familj en riktigt god & välsignad jul!❤

Kramar.

Svar: Åh, tack och detsamma till er!! ❤ kram!
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress