Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Min bucket list- vad jag vill hinna med innan himlen
Fick nyligen en fråga om jag har någon "bucket list". Sanningen är att jag inte direkt har haft det, men drömmar och tankar om sånt man vill göra har jag såklart haft. Så jag samlade ihop lite saker jag vill göra innan jag lämnar det här livet. Försöker skriva dem i ordningen jag tänker att de kanske händer, men sånt vet man ju aldrig ;)
 
¤ Gå en Bibelskola / lärjungaskola. Just nu är jag lite inne på Liljeholmen eller Götabro men jag har egentligen ingen aning.
 
¤ Bo i kollektiv. Fatta vad mysigt. Och jag tror jag är för social för att bo själv.
 
¤ Gifta mig. Det verkar ganska underbart. 
 
¤ Få barn!! Gärna både biologiska och adopterade, om jag får den möjligheten. Tycker fyra-fem barn känns lagom, kanske fler, men jag kanske ändrar mig när jag fått det första... ;)
 
¤ Bo i Nepal igen, gärna minst tre år i sträck. Så man hinner komma in i det livet ordentligt. Som jag skrev i inlägget Om fem år skulle jag gärna bo i en liten by & leva så enkelt som möjligt.
 
¤ Åka till Sydamerika, gärna bo där också. Och lära mig bättre spanska! Har fått för mig att jag vill missionera i Colombia, vet inte om det är Gud eller bara min egen tanke.
 
¤ Skriva nåt meningsfullt som berör människor och når ut till många.
 
¤ Läsa hela Bibeln. Det kanske blir när jag är pensionär och har massor med tid... skoja bara, det borde jag faktiskt försöka göra de närmsta åren. 
 
¤ Ha ett själavårdssamtal med någon som behöver det. Jag har själv haft så många bra samtal med pastorer och andra vuxna genom åren och jag har insett att jag nog skulle tycka det var kul att vara den som lyssnar. Kan vara ett bra sätt att använda de erfarenheter av dåligt mående, tvivel mm som jag haft. 
 
 
Det blev mer en lista på mina framtidsplaner, haha. Inte så mycket galet som man kanske borde ha. Men detta är det jag vill göra innan himlen! Fast om Jesus kommer tillbaka eller jag dör innan jag hinner med allt tror jag inte att jag kommer att sörja över det ;)
 
 
 
Hanna

Vilken härlig lista!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress