Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Frizon 2017
Alltså wow vilken helg jag har haft! Frizon var SÅ kul!! Gudstjänster, seminarier, konserter, lovsångskvällar. Massa vänner, härlig gemenskap och bra samtal. Höjdpunkter var den profetiska betjäningen som jag skrev om i ett annat inlägg, konserten med Karakou, predikan igår kväll och lovsång med Hillsong. Så häftigt att så många ungdomar samlats för att möta Jesus. Han var så tydligt närvarade i allt och det var fantastiskt! Om ni vill lyssna på någon predikan/seminarium finns det en del i iTunes HÄR. Rekommenderar #7 och #8, Tigleth och Sara predikade riktigt bra!! Framför allt rekommenderar jag er att gå på Frizon nästa år (när de firar 20 år!) om du har möjlighet för det är SÅ bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu är det ändå lite skönt att vara hemma, som vanligt, framför allt att träffa världens sötaste lillasyster (förlåt Moa...). Jag fascineras av hur bra hon lär sig svenska! Och hjärtat smälter när hon sitter och sjunger "ååå va Gug ä go mot mej... aldni ka ja glömma va ha gjort fö meeeeej!!"
 
Älskade Juni <3
Anonym

Kan du ha en till frågestund?

Svar: Det var rätt nyss jag hade en så kanske inte än på ett tag, men det går ändå bra att ställa frågor förstås! Det tycker jag bara är kul :)
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Anonym

Okej, har du någon bucketlist? Isåfall kan du skriva om den?

Svar: Ska fundera och lägga ut ett svar snart! :)
Jesus, Nepal, adoption & tankar från min vardag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress