1

30.08.17

Onsdag kväll och jag är på väg hem från hemgrupp i kyrkan (haha). Igårkväll var jag uppe sent och målade kort (min nya passion i livet) så det ska bli skönt att lägga sig snart...
 
Igår var jag hos Johan och vi åt punschpralinerna vi gjorde här om dagen. De var sååå goda!! HÄR är receptet om ni vill testa :) Tar en stund men det är så värt det, åtminstone om man gillar punschsmaken. ;) Och så slipper man palmolja och annat dåligt som finns i de man köper. 
 
Annat nytt i mitt liv är att jag har slutat i piano på Kulturskolan efter fyra år. Det känns faktiskt väldigt skönt, det är så mycket nu i trean och jag skulle hinna öva ännu mindre än vanligt inför lektionerna. Men jag kan ju fortfarande spela hemma, och då blir det sånt jag verkligen tycker är kul. 
 
I helgen blir det jobb, de hade brist på personal på Sandvikengården så jag åker dit på fredag. Sen fyller Moa 16 på söndag så då är jag hemma igen. Jag är inte supertaggad på jobb men jag hoppas det blir bra!
 
Hallå, jag har kollat lite på resultaten från min enkät om bloggen och det som flest vill läsa om är mina tankar & åsikter och min kristna tro. Kan ni inte ge förslag på ämnen eller frågor ni vill att jag ska ta upp?? Jag älskar att skriva om tron och mina åsikter men jag vet inte vad ni vill läsa om. Tacksam för förslag! <3
 
 
 
Älskar att det ser ut som vi tror att pralinen är vår lilla bebis haha....