0

På väg till Taiwan!!

Resan har börjat!! Vi är nu i Dubai, om ett par timmar ska vi flyga 9 timmar till Taipei (huvudstaden). Hit tog det 6 timmar vilket kändes rätt långt (hann kolla på 2 långfilmer) så jag är inte så taggad på 9 h till. Men resan har gått bra än så länge även om Emirates specialkost inte var den bästa (inget veg och inget garanterat nötfritt). Men nu har vi ätit McDonalds respektive indisk mat (vi träffade en nepales i kassan!) så vi är nöjda. 
 
Fina palmer på flygplatsen 
 
Familjen Ardeby för tillfället. Pappa ligger och sover bakom John och Moa. 
 
En av filmerna jag såg på flyget heter Lion och handlar om en 5-årig indisk pojke som kommer bort från sin familj, blir adopterad till Australien och 25 år senare söker upp sin biologiska familj. Riktigt bra! Den fick mig också att uppskatta att det inte blir några tågresor i Indien den här gången... Indien är ett fantastiskt land men de upplevelser jag har där ifrån är inte så positiva. Det jobbigaste var första gången vi åkte nattåg när jag var 9, det kan ni läsa om på min andra blogg om ni kopierar länken: http://livetinepal.webblogg.se/2015/august/den-aventyrligaste-resan.html
 
I alla fall, nu är det ju inte Indien det handlar om. Dubai är varmt (över 30 grader, inte inomhus tackolov) men trevligt. Jag ser dock fram emot att äntligen få se Taiwan!!
 
Det var första uppdateringen från resan, fler ska det bli! :)